boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Weekendchefs

  Weekendchefs

  De hele week negeren deze chefs hun gasfornuis, maar in het weekend kruipen zij met veel plezier achter de pannen. Maak kennis met onze weekendchefs en hun succesrecepten.

  De paella van Roy Seubers (32)

  Een privékok mee tijdens een vriendenweekend? Klinkt als een droom, maar voor de vrienden van Roy Seubers is het werkelijkheid. Elk jaar doet de vriendengroep mee aan een beachvolleybaltoernooi, maar Roy is de enige die nauwelijks een bal aanraakt. Hij buigt zich liever over zijn pannen, bijvoorbeeld voor deze overheerlijke paella voor 12 personen.

  Bekijk het recept voor paella

  De kip curry van Rihana Hussain (36)

  De passie voor koken ontstond voor Rihana Hussain op jonge leeftijd. Ze was 11 jaar toen ze haar moeder al meehielp in de keuken. “ Verhalen vertellen en samen koken voor de familie.”, zegt Rihana. Tegenwoordig zit uitgebreid koken voor haarzelf en haar vriend er niet altijd in. Meestal eten ze een snelle hap of bestellen ze iets. Doordeweeks althans, want in het weekend haalt ze regelmatig alle potten en pannen uit de kast om te koken voor vrienden en familie, maar soms ook voor groepen onbekenden die haar boeken via de website ShareDnD.com. Haar trots zijn haar curry’s, zoals deze kip curry.

  Bekijk het recept voor kip curry

  Het gevulde stokbrood van Henk Vonk (49)

  Henk Vonk (49) kreeg de liefde voor koken van zijn moeder mee. Alles moest lekker zijn, zelfs als het niet te veel tijd of moeite mocht kosten. Een aantal van haar recepten maakt hij nog steeds, bijvoorbeeld gevuld stokbrood. Zo één keer in de zes weken maakt Henk het brood op zondag. “Mijn vrouw, zoon en dochter vinden het heel lekker. Het stokbrood hoort echt bij ons gezin.”

  Bekijk het recept voor gevuld stokbrood