boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Vaste prak: snelle kerrieboontjes

  Vaste prak: snelle kerrieboontjes

  Wie heeft er geen vaste prak? Hét recept dat je vaak eet, omdat het lekker is en snel op tafel staat. Maak kennis met de vaste prak van lezeres Mirjam Tollenaar en wie weet wordt het ook jouw vaste prak.

  Mirjam (34) woont met haar man Stephan en haar kinderen Jafeth (11), Seth (9) en Larah (5) sinds een half jaar in Canada. Een ander land, dezelfde vaste prak. “De kerrieboontjes staan binnen een kwartier op tafel en iedereen vindt het lekker. Mijn kinderen zijn makkelijke eters en voor maaltijden die ze minder lekker vinden, hanteer ik de regel dat ze het niet lekker hoeven te vinden, maar wel moeten opeten.

  Dit recept heb ik zelf bedacht, doordat ik aan het variëren was met een Afrikaanse boboti-recept. Als ik niet alle ingrediënten in huis heb, gebruik ik iets anders. Bijvoorbeeld yoghurt als ik geen crème fraîche in huis heb en perziken als de abrikozen op zijn. Ik kook graag en veel; het is zelfs mijn werk. Hier in Canada verzorg ik voor een zomerkamp alle maaltijden voor 100 tot 200 kids per week.”

  Bekijk hier het recept voor snelle kerrieboontjes