boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Parelcouscous met gebakken zalmfilet

    Hartig en gezond: parelcouscous met gebakken zalmfilet.

    Instructies

    • 1. Hak de amandelen en de peterselie grof.
    • 2. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 3. Breng een pan water aan de kook en kook de sperziebonen 4 - 6 minuten.
    • 4. Besprenkel de zalmfilet met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Verhit een koekenpan en bak de zalmfilet 8 minuten. Draai regelmatig om.
    • 5. Meng de parelcouscous, de sperziebonen, de peterselie, de rozijnen en de amandelen door elkaar. Rasp boven de kom de schil van de citroen en knijp het sap uit. Voeg 2 eetlepels olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
    • 6. Verdeel de couscous over de borden en serveer met de zalm.
    • 7. Tip: Lekker met feta.

    Waardeer dit gerecht