boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Gevuld stokbrood

    Het familierecept voor gevuld stokbrood, om van te genieten op een zondag. Maak het helemaal af met een glas versgeperste jus d’orange.

    Instructies

    • 1. Snijd de stokbroden in tweeën. Snijd de bovenkant van de stokbroden af en schraap het brood eruit.
    • 2. Snijd de ui in grote blokjes en de paprika in kleine stukjes.
    • 3. Doe de tartaar, het gehakt, de gehaktkruiden, de overgebleven broodkruimels en het ei in een grote mengkom en kneed het tot een mooi luchtig deeg. Voeg de ui en paprika als laatst toe en meng dat door het deeg.
    • 4. Vul de uitgeholde broden met het deeg. Snijd vervolgens de tomaten in plakjes en verdeel die over de broden.
    • 5. Strooi tenslotte de kaas naar smaak over de tomaten. Verwarm je oven voor op 200 graden en laat de broden in 20 tot 30 minuten mooi lichtbruin en gaar worden.

    Waardeer dit gerecht