boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Een herfstwandeling: hartverwarmend herfstlekkers

  Een herfstwandeling: hartverwarmend herfstlekkers

  Lekker struinen door het bos, kastanjes rapen en paddenstoelen spotten. En daarna met z’n allen knus naar binnen, waar het eten al heerlijk suddert en pruttelt.

  De kleuren, geuren, de warme sjaals: de herfst is het seizoen van het bos. Van lange wandelingen en dieren spotten, van paddenstoelen zoeken en kastanjes rapen. Eropuit dus! Naar de bossen en parken die nu hun prachtigste kleuren laten zien.

  Er is keuze genoeg: ons land heeft veel mooie plekjes waar we met z’n allen van kunnen genieten. Dus wandelschoenen of laarzen aan en snuif die gezonde herfstlucht maar op! En als iedereen een frisse neus heeft gehaald, kruipen we binnen gezellig bij elkaar. Binnen staan de potjes van de drie najaarschefs al te pruttelen.

  Nog voor we de deur openen, komen de geuren ons tegemoet. Kruidig en warm, geuren die onmiskenbaar bij dit seizoen horen en onze magen laten knorren. Thomas heeft een stoofpot op het vuur staan, met suddervlees dat langzaam gaart in herfstbok. In de oven staat Astrids groentenschotel, vol met verse seizoensoogst. En Gabi heeft typisch Beierse Sauerkraut op het fornuis staan. Wat lekker allemaal, we komen eraan!

  Herfststoofpot met bokbier

  Thomas Jansen (34) uit Zutphen maakt een heerlijke herfststoofpot met bokbier. Proost!

  Bekijk hier het recept voor de herfststoofpot van Thomas

  Kleurrijke groenteschotel

  Astrid Hamers (54) uit Zwolle maakt deze prachtige groenteschotel in herfstkleuren. Bekijk het recept voor deze kleurrijke groenteschotel 

  Beierse sauerkraut

  Gabi Gaffron (59) uit Amsterdam maakt een echte Beierse sauerkraut, gemaakt van kruidige zuurkool en een portie geduld! Bekijk hier het recept voor Beierse sauerkraut

  Onze locatie: De Woeste Wieven 

  Deze beelden uit dit verhaal zijn gefotografeerd bij de Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim. Hier op de rand van Twente en de Achterhoek kun je niet alleen heel sfeervol overnachten in de oude kloosterboerderij, maar ook wandelen in de bijzondere bomentuin. Het is een plek voor vergaderingen, teambuilding, trainingssessie of congres, maar ook voor familie- en vriendenweekenden.

  Meer weten? woestewieven.nl