boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Deel jouw thee-moment

  Deel jouw thee-moment

  Wist jij dat thee in eerste instantie vooral als medicijn gedronken werd in Nederland? Pas later begon het theeritueel hier belangrijk te worden. En met succes, want tegenwoordig wordt er in Nederland per dag ongeveer 3,5 miljoen liter thee gedronken. Wij zijn benieuwd naar hoe én wanneer jij hem het liefst drinkt.

  Thee voor twee?

  Ben jij een echte theeleut of drink jij alleen om vier uur een kopje? Wat is je favoriete smaak en drink je je thee alleen of samen? Kortom: hoe zien jouw theegewoontes eruit?

  Vertel ons jouw theeritueel en maak kans op een mooie prijs. En verklap ons dan meteen wie jij een hartverwarmend kopje thee gunt en waarom.

   

   

  Een Reactie op Deel jouw thee-moment

  1. 9 november 2018 op 08:01 #
   Thuis met mijn Vrouw
   Mijn vrouw en ik zijn theeleuten eerste klas. Dus een heerlijke pot thee komt bij ons altijd goed van pas. We drinken minimaal een pot of zes per dag. Allerlei lekkere smaakjes zorgen voor een gulle lach. Genieten van een Earl Grey of Marrokaanse munt. Brengt ontzettend veel plezier en mijn vrouw is dat zo gegunt! Ze is chronisch ziek en vanwege oa de rheuma. Kan ze veel dingen niet meer en tja. Dat doet dan toch even flink zeer. Dus ben ik druk in de weer. Om haar weer wat vrolijke momenten te geven. Want er valt zoveel te genieten in het leven!! Ook als je wat beperkt bent. Kun je op High Tea gaan in een plaats die je niet kent. Maar voor de lekkerste thee momenten die er zijn. Is thuis met zijn tweetjes toch heel erg fijn. Muziekje erbij en warme sloffen. Hoop zo dat mijn vrouw zal boffen. En ‘n mooie verrassing van jullie krijgt als kado. Heel veel groeten van een duimende Jo

  Geef een reactie