boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Deel jouw thee-moment

  Deel jouw thee-moment

  Wist jij dat thee in eerste instantie vooral als medicijn gedronken werd in Nederland? Pas later begon het theeritueel hier belangrijk te worden. En met succes, want tegenwoordig wordt er in Nederland per dag ongeveer 3,5 miljoen liter thee gedronken. Wij zijn benieuwd naar hoe én wanneer jij hem het liefst drinkt.

  Thee voor twee?

  Ben jij een echte theeleut of drink jij alleen om vier uur een kopje? Wat is je favoriete smaak en drink je je thee alleen of samen? Kortom: hoe zien jouw theegewoontes eruit?

  Vertel ons jouw theeritueel en maak kans op een mooie prijs. En verklap ons dan meteen wie jij een hartverwarmend kopje thee gunt en waarom.

   

   

  7 Reacties op Deel jouw thee-moment

  1. 9 november 2018 op 08:01 #
   Thuis met mijn Vrouw
   Mijn vrouw en ik zijn theeleuten eerste klas. Dus een heerlijke pot thee komt bij ons altijd goed van pas. We drinken minimaal een pot of zes per dag. Allerlei lekkere smaakjes zorgen voor een gulle lach. Genieten van een Earl Grey of Marrokaanse munt. Brengt ontzettend veel plezier en mijn vrouw is dat zo gegunt! Ze is chronisch ziek en vanwege oa de rheuma. Kan ze veel dingen niet meer en tja. Dat doet dan toch even flink zeer. Dus ben ik druk in de weer. Om haar weer wat vrolijke momenten te geven. Want er valt zoveel te genieten in het leven!! Ook als je wat beperkt bent. Kun je op High Tea gaan in een plaats die je niet kent. Maar voor de lekkerste thee momenten die er zijn. Is thuis met zijn tweetjes toch heel erg fijn. Muziekje erbij en warme sloffen. Hoop zo dat mijn vrouw zal boffen. En ‘n mooie verrassing van jullie krijgt als kado. Heel veel groeten van een duimende Jo
  2. 17 november 2018 op 19:03 #
   theeritueel
   een echte theeleut dat kan je wel zeggen lekker ontspannen op de bank én de katten komen er zelfs bijleggen. vooral de geurige fruitige smaken we zijn er dol op en dochterlief geef ik hierbij voor een hartverwarmend kopje op…..
  3. 20 november 2018 op 15:39 #
   Ff bijkomen
   Ik drink de hele dag door thee, maar het kopje na het avondeten is echt een rustmomenten: alles opgeruimd, kind op bed, met een kleedje met de voetjes omhoog voor de tv…en theeleuten maar…! Het theepakket zou hier dan ook welkom zijn voor meer van dit soort rustmomenten aangezien wij binnenkort ons 2de kindje verwachten!
  4. 23 november 2018 op 11:28 #
   thee met gember
   Verse thee met Gember en honing echt genieten.
  5. 28 november 2018 op 14:25 #
   De hele dag door!
   Thee drink ik echt de hele dag door, ik drink namelijk nooit koffie! Overdag het liefst groene thee en ’s avonds sinaasappelthee met iets lekkers zoet erbij!
  6. 1 januari 2019 op 15:43 #
   Mijn thee-momenten
   Meestal drink ik thee als ik even moet bijkomen. Of dat nu tijdens de Belastingaangifte of het vergelijken van de Zorgverzekeringen is, of gewoon tijdens het werk. Ik drink eigenlijk nooit alleen. Het ligt eraan wie er nog meer in de buurt is. Ik zal je verklappen, ik gun mezelf een hartverwarmend kopje thee, zodat ik diegene die er dan ook is kan laten meegenieten!
  7. 7 januari 2019 op 20:59 #
   Theeritueel
   ‘s- Middags om drie uur, als ‘Sturm der liebe ‘ begint op Duitsland 1, dan drink ik altijd een theepot met groene thee leeg, een paar lekkere pure chocolaatjes er bij en ik ben in mijn element. En wie daar bij mag zijn? Mijn man. Hij drinkt koffie, hij lust geen thee. Dat is mijn theemoment.

  Geef een reactie