boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  6 tips voor een relaxte feestmaand

  6 tips voor een relaxte feestmaand

  December is een leuke maand, maar ook een ontzettend drukke. Met deze 6 tips heb je een relaxte tijd en ook vóór de feestdagen tijd voor elkaar.

  Tip 1: KIES

  Borrel, diner, kerstlunch… Maak een keuze uit alle uitnodigingen. Bedenk hoe je zelf het liefst deze maand zou willen doorbrengen en voel je vooral niet schuldig. Spreek af met mensen die jij graag wilt zien en bedenk: je kunt niet iedereen tevreden stellen.

  Tip 2: ONTSPAN

  Vakantie = ontspannen, dus zorg dat je tijd hebt om dat te doen tussen 22 december en 6 januari! Van hot naar her, elke dag mensen over de vloer, een overvolle agenda: het klinkt gezellig, maar je hebt ook tijd nodig om bij te komen van het afgelopen jaar.

  Tip 3: MINDER = MEER

  Maak voor het schooldiner een succesnummer: komkommertjes met een dip. Welk kind houdt daar niet van? Alle tijd die jij niet in de keuken staat, kun je doorbrengen met je geliefden (of geliefde bezigheden). Koop liever één mooi cadeau dan tien onzindingen en kies voor minder uitstapjes, maar leukere.

  Tip 4: RUSTDAGEN

  Direct na Sinterklaas op kerstbomenjacht? Waarom? Neem een weekje rust van alle feestelijkheden, het liefst in pyjama met een stapel tijdschriften en ouderwetse spelletjes.

  Tip 5: SAMEN

  Je hoeft het niet alleen te doen: je partner of kinderen kunnen ook cadeaus kopen. Laat je bezoek een gerecht meenemen of bereid het diner samen. Nodig niet teveel mensen uit zodat je echt aandacht aan elkaar kunt besteden.

  Tip 6: SLIM SHOPPEN

  Plan vooruit. Doe je kerstinkopen ruim voor kerst, shop je outfit eind november al en koop je cadeaus verspreid over het jaar. Je kerstinkopen kun je online bestellen. (vanaf € 40,-). Vanaf € 70,- worden ze gratis tot aan je keuken afgeleverd. Meer weten? Ga naar coop.nl/online-bestellen. Iets vergeten? Laat je kinderen thuis bij je partner of regel een oppas. Het is echt relaxter winkelen in je eentje.