boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Proefpanel proeft… Top! van Coop Waldkorn brood

  Proefpanel proeft… Top! van Coop Waldkornbrood

  Je hebt brood en je hebt Top! van Coop molenbrood. De waldkorn is al meerdere keren bekroond en dus tijd om eens te testen door ons testpanel.

  Top! van Coop molenbrood bestaat uit heel veel verschillende soorten. Voor ieder wat wils. Een favoriet is onze Waldkorn. Hij werd ook dit jaar weer uitgeroepen tot de allerlekkerste. Genoeg reden om hem eens te testen met ons proefpanel. Wat vind je van de smaak en hoe zou je ’m serveren? We vroegen het aan Annemiek Swart, Ester van den Bragt en Petra Jenz.

  Petra: “Dit brood heeft een lekkere luchtige structuur, een aantrekkelijke neutrale kleur en een niet te uitgesproken smaak. De sneetjes zijn prima van dikte en daardoor goed te combineren met van alles. Ik eet meestal brood als lunch en dan het liefst geroosterd. Waldkorn liet ik altijd links liggen, omdat ik dacht dat er harde pitjes in zouden zitten. Maar ik vind het lekker! Het vult goed en ik denk dat ik het vaker in mijn karretje zal gooien.”

  Ester: “Ik ontbijt meestal met brood en bij de lunch eet ik het ook vaak. Waldkorn koop ik wel vaker. Het is lekker van smaak en goed te combineren met zowel zoete als hartige ingrediënten. Het brood is luchtig, maar wel vullend. Volgens mij is dit ook heerlijk brood voor een ouderwetse tosti met oude kaas en ham.”

  Annemiek: “Ik eet niet zo vaak brood, maar als ik het eet dan kies is voor spelt of waldkorn. Dat heeft een lekker stevige korst en veel smaak. Ik houd zelf van dik gesneden plakken brood. Dat vult goed en is smaakvol. Bij brood vind ik het kapje altijd het lekkerst, vooral met een beetje gezouten boter.”

   

  Ester maakt een broodrolletje met roomkaas en rauwkost

  Ester van den Bragt: “Het rolletje vond ik verrassend. Het bleef luchtig en smakelijk en door de verse rauwkost was het zacht en knapperig tegelijk. Deze broodsoort paste goed bij dit receptje.”

  Bekijk hier het recept van Ester

  Annemiek maakt een hartig wentelteefje

  Annemiek Swart (48) getrouwd met René en heeft 2 zoons. “Wat verrassend om nu ook eens hartige wentelteefjes te proeven. De zien er feestelijk uit en zijn toch makkelijk te maken. En met die kruiding smaken ze heerlijk. Een goed idee voor als het brood iets oud is geworden.”

  Bekijk hier het recept van Annemiek

  Petra maakt een sandwich met tonijnsalade

  Petra Jenz (44): “De tonijnsalade op brood is een heerlijke frisse combinatie. Niet te veel tonijn waardoor er geen smaken overheersen en de combi goed in balans is. De mierikswortel is goed gekozen.”

  Bekijk hier het recept van Petra

  Top! Van Coop Molenbrood Waldkorn

  Ons Top van Coop molenbrood is speciaal ontwikkeld voor en met Coop. Het brood wordt op ambachtelijke wijze bereid van de beste grondstoffen op basis van een unieke receptuur. Ons Molenbrood wordt net als bij de bakker in de winkel gesneden en/of gebakken. Top! van Coop is het kwaliteitslabel van Coop. Producten met dit label zijn lekker, betaalbaar en bedoeld om dagelijks van te genieten. Ze worden met zorg en aandacht geselecteerd en geproduceerd en zijn vaak als beste getest. Ik het geval van ons waldkorn brood waren we zowel in het jaar 2015/2016 als in 2016/2017 het beste product van het jaar. Onze waldkorn is krakend vers, smaakvol en luchtig. Het bevat voedingsvezels en bouwstoffen; er zitten onder andere zonnebloempitten, gerstekorrels, havervlokken, lijnzaad, roggebloem en sesamzaad in.

   

  Top! van Coop molenbrood waldkorn werd dit jaar voor de tweede keer bekroond met de titel Beste Product van het Jaar!