boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Geld besparen doe je zo!

  Geld besparen doe je zo!

  Sta jij elke week ervan versteld hoe duur je boodschappen zijn? Of houd jij wekelijks een lade vol met rotte groentes over en moet je deze weggooien?

  Bij Keukentafel weten we dat je met slimme inkooptactieken én een beetje creativiteit in de keuken, makkelijk kunt besparen op de boodschappen. Daarom onze vijf gouden bespaartips.

  1. Verse producten zijn langer houdbaar dan voorgesneden groenten en fruit. Daarnaast zijn ze ook nog goedkoper, vooral als je producten uit het seizoen koopt.

  2. Eten weggooien maakt het leven duur. Bewaar daarom aangesneden etenswaren en kliekjes in een goed afgesloten bakje in de koelkast. Op die manier komt er minder zuurstof bij en blijft het langer goed. Zorg er daarnaast voor dat je koelkast schoon én koud is, liefst 4 graden Celsius. Dan blijft alles nog langer houdbaar.

  3. Een stukje vlees of vis kost al gauw een paar euro en vegetarische gerechten kunnen net zo lekker en vullend zijn. Wil je toch een bite: voeg bonen of een kaas toe aan het gerecht.

  4. Is een bepaalde groente in de aanbieding? Koop groots in en maak een pan soep. Verdeel het in kleine porties en bewaar in de vriezer. Zo heb je toch een maaltijd klaarstaan als je krap bij kas zit. Let ook op aanbiedingen van producten zoals afwasmiddel en toiletpapier.

  5. Een gouweouwe tip: maak een boodschappenlijstje voordat je naar de supermarkt gaat. Zo voorkom je onnodige aankopen en dus ongewenste verrassingen bij het afrekenen.

  Nog geen reacties.

  Geef een reactie