boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Testpanel proeft.. Top! van Coop kibbeling

    Testpanel proeft Top! van Coop kibbeling

    Voor op brood, bij de borrel of gewoon lekker tussendoor: kibbeling is misschien wel het meest geliefde visgerecht van Nederland. Onze Top! van Coop kibbeling is van visboerkwaliteit en staat in een wip op tafel. Kijk wat ons testpanel ermee gemaakt heeft!

    Kibbeling met een sausje of -echt feestelijk- op een prikker gecombineerd met ui en augurk. En heb je weleens kibbeling gegeten op brood? Ons testpanel ook niet, maar was aangenaam verrast. Wij vroegen hen naar de smaak, structuur en bite. Lees hier de ervaringen van Maarten Zondenvan, Madelon Geurts en Michelle Olij.

    Maarten: “Ik houd van vis, maar niet van graten, dus voor mij is iets als kibbeling een lekkere keuze. Ik denk dat ik het zo’n vier keer per jaar eet van de visboer met mijn favoriete remouladesaus. De Top! van Coop kibbeling heeft een goede bite en de smaak is zeker niet verkeerd.”

    Michelle: “Ik ben een viseter, toch eet ik maar twee keer per jaar kibbeling. Ik denk er vaak niet aan. Jammer, want warme kibbeling met ravigottesaus is het ideale borrelhapje. De structuur van deze Top! van Coop kibbeling is prima en de smaak is heel oké. Een goed alternatief als de visboer gesloten is.”

    Madelon: “Ik houd erg van vis, maar kibbeling eet ik slechts een keer per drie maanden met ravigottesaus. Warm vind ik ze het lekkerst. Ik vond deze kibbeling smakelijk. De Top! van Coop kibbeling heeft niet zo’n sterke baklucht en een prima structuur. En je proeft echt vis.”

    Madelon maakt een lekkere saus voor bij de kibbeling 

    Madelon Geurts (52), verliefd en heeft een tweeling van 12 jaar: “De smaak is bijna zoals die van de visboer. Zeker niet verkeerd. Ik ga voor de kibbeling met een lekkere saus. Dat blijft toch mijn favoriet als het om deze snack gaat.”

    Bekijk het recept van Madelon

    Maarten maakt kibbeling op een spies

    Maarten Zondenvan (51), verliefd en heeft twee kinderen (12 en 14): “Wat een leuk gerechtje. Het is een verrassende combinatie en het smaakt ook nog eens superlekker samen.

    Bekijk het recept van Maarten

    Michelle maakt kibbeling op brood

    Michelle Olij (48), getrouwd, heeft een dochter (13 jaar): “Ik heb nog nooit kibbeling op brood gegeten. Eigenlijk is het wel een uitstekend idee voor een lunchgerecht.”

    Bekijk het recept van Michelle

    Top! van Coop kibbeling

    In het Top! van Coop assortiment hebben we ambachtelijke vriesverse kibbeling voor thuis met de smaak en kwaliteit zoals bij de viskraam. De extra grote stukken kibbeling gemaakt van malse witvis met dun beslag smaken heerlijk. In de verpakking zit een zakje bijgesloten met kruiden voor over de kibbeling na het afbakken. Het product is als beste getest. Logisch dus dat wij hem als Top! van Coop product hebben bestempeld. De kibbeling is voorgebakken, dus je kunt hem direct uit de verpakking eten of een paar minuten opwarmen in pan, oven, frituurpan of airfryer.