boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Stijlvol kamperen met Suncamp holidays en Coop

  Stijlvol kamperen met Suncamp holidays en Coop

  Heb je nog geen vakantieplannen voor deze zomer? Wat dacht je van een glampingvakantie in stijl; helemaal van nu! Bij Suncamp holidays krijg je nu via Coop zelfs tot €100,- korting!

  Glamping is momenteel dé trend op kampeergebied. Voor diegenen die dit populaire fenomeen nog niet kennen: de naam ‘glamping’ is een samenstelling van ‘glamourous’ en ‘camping’; het is dus kamperen in luxe. Je slaapt gezellig samen onder een tentzeil of in een mobile home, maar de accommodatie biedt alle comfort van een stijlvolle vakantie.

  Suncamp holidays biedt dit soort glamping-vakanties aan. De SunLodge-accommodaties zijn geen bungalowtenten of stacaravans, maar variëren van luxe mobile homes tot avontuurlijke, compleet ingerichte lodgetenten met genoeg ruimte voor het hele gezin (er is zelfs een indrukwekkend grote SunLodge speciaal voor samengestelde gezinnen!). De extra grote bedden, breedopgezette douchecabines en mooie overdekte houten terrassen zorgen voor een unieke vakantie-ervaring.

  De SunLodges staan op 31 fantastische campings in de populairste vakantiegebieden in heel Europa. Wat dacht je bijvoorbeeld van een SunLodge aan het Gardameer of aan de Middellandse Zee? Of zou je voorkeur toch meer uitgaan naar een glampingvakantie aan de Adriatische kust?

  Heb je nog geen vakantieplannen voor deze zomer? Neem dan eens een kijkje op de website van Suncamp holidays, bekijk de luxe accommodaties van binnen en buiten en kies voor een unieke beleving!

  Via Coop krijg je nu tijdelijk tot € 50,- korting!