boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
  Let op: Dit is geen online bestelling.
  Sending Message

  Spaar nu voor échte BK-pannen bij Coop!

  Spaar nu voor échte BK-pannen bij Coop!

  Pannen afgieten zonder rommelen met pannenlappen of vergiet, maar nog belangrijker; zonder je handen te branden omdat je het deksel op de pan moet tegen houden. De pannenset van BK Flow heeft het allemaal! Spaar ze tot en met 15 mei bij jouw Coop!

  Met deze pannen ben je in één klap van al je zorgen af en kun je lekker koken en afgieten zonder dat de inhoud van je pan onbedoeld in de gootsteen terecht komt. Deze pannen hebben de designers van BK zelf ontworpen, en omdat de pannen zo slim zijn, zijn ze met diverse (internationale) prijzen beloond.

  De Flow serie is op elke warmtebron te gebruiken, inclusief inductie. Na gebruik kunnen de pannen gereinigd worden in de vaatwasmachine. Daarnaast zijn ze goed stapelbaar vanwege de hooggeplaatste grepen; zo bespaar je ruimte in de keukenkast.

  Alle voordelen op een rijtje:

  Eenvoudig afgieten

  De serie is voorzien van een uniek afgietsysteem. De deksel kan met een draai onder de grepen vergrendeld worden. Zo kunnen hete vloeistoffen eenvoudig veilig afgegoten of uitgeschonken worden via de inkepingen die aangebracht zijn in de bovenrand van de pan. De steelpan kun je zelfs met één hand afgieten.

  Licht van gewicht

  De pannen zijn makkelijk op te pakken en verplaatsbaar, ze zijn licht in gewicht.

  Maatverdeling

  Deze pannen zijn aan de binnenzijde voorzien van een nauwkeurige maatverdeling.

  Functioneel design

  Deze serie heeft een Red Dot Design Award gewonnen vanwege het onderscheidend en functionele design.

   

  BK_Flow_CoopSpaarActie_ervaar

  BK Tips & Tricks

  • Vlekken in de pan? De BK Stainless steel cleaner verwijdert verkleuring en geeft de pan zijn originele uiterlijk terug.
  • Omdat de pannen gemaakt zijn van 18/10 edelstaal roesten de pannen niet.
  • Zorg dat de gasvlam onder de panbodem blijft. Dit is beter voor de pan. Bovendien bespaart het energie en worden de grepen minder snel warm.
  • Was de pannen regelmatig met de hand af, ga met de afwasborstel goed langs de siliconen stoppers in de pan om eventuele resten te verwijderen.
  • Plaats pannen maar vooral steelpannen altijd achterop het fornuis, dan kun je de pan niet van het fornuis afstoten.
  • Doe het deksel op de pan als je bijvoorbeeld water gaat koken, zo ontsnapt er geen warmte en bespaar je energie!

   

  Garantievoorwaarden

  BK producten worden vervaardigd met de grootste zorg en ondergaan een nauwgezette inspectie. De garantie geldt voor fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen van de pan voor een periode van 15 jaar.

  De garantie dekt geen schade als gevolg van onjuist gebruik, gebrek aan onderhoud of normale slijtage. De genoemde garantie geldt alleen voor dit artikel. De garantieperiode wordt van kracht vanaf de datum van aankoop en is alleen geldig op vertoon van het aankoopbewijs.