boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Zalmfilet in pittige tomaten curry met geroosterde wortels

     

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de zalm in blokjes en pel en snipper de uien.
    • 2. Leg de worteltjes op een bakplaat en besprenkel met olie, peper en zout. Rooster in de oven in ongeveer 25 minuten gaar.
    • 3. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 4. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de ui 2 minuten aan. Voeg de tomatenblokjes, de chilipoeder, de gemalen koriander en de kokosmelk toe en laat 10 minuten zachtjes koken.
    • 5. Leg de blokjes zalm in de saus en verwarm nog 4 minuten.
    • 6. Serveer de curry met de rijst en de geroosterde worteltjes.
    • 7. Tip: Serveer de curry met verse koriander.

    Waardeer dit gerecht