boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Zalm carpaccio met rode ui, kappertjes, venkel en een dille-citroen dressing

    Serveer deze kerst eens een verrassende carpaccio variant van zalm,  rode ui, kappertjes, venkel en een dille-citroen dressing.

    Instructies

    • 1. Snijd de zalmfilet in flinterdunne plakken.
    • 2. Hak de dille fijn en rasp de schil van de citroen, meng met de olijfolie.
    • 3. Pel de rode ui en snijd in dunne ringen.
    • 4. Snijd de venkel in flinterdunne plakken en meng met de helft van de dille-citroen dressing.
    • 5. Verdeel de zalm dakpansgewijs over de borden. Garneer met de venkel, de kappertjes en de rode ui. Besprenkel de dille-citroen dressing over de zalm carpaccio.

    Waardeer dit gerecht