boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Verse spinazie met cordon blue en aardappelen

    We eten vandaag verse spinazie met cordon blue en aardappelen!

    Instructies

    • 1. Breng en pan met water aan de kook.
    • 2. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Kook de aardappelen 18 minuten, giet af en bewaar in de pan.
    • 3. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak de gehakt cordon bleu volgens de aanwijzingen op de verpakking rondom goudbruin.
    • 4. Verhit in een andere pan een scheutje olie en voeg de spinazie beetje bij beetje toe. Roerbak 3 - 5 minuten tot de spinazie geslonken is en breng op smaak met peper en zout.
    • 5. Verhit 300 ml water in een steelpan en voeg het zakje jus toe. Breng al roerende met de garde aan de kook.
    • 6. Verdeel de aardappelen samen met de spinazie en de cordon bleu over de borden. Serveer met de jus.
    • 7. Eet smakelijk!

    Waardeer dit gerecht