boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Top! van Coop kogelbiefstuk met geroosterde knoflookboter

    Deze klassieker mag niet ontbreken aan de kersttafel: kogelbiefstuk met geroosterde knoflookboter.

     

    Instructies

    • 1. Rooster de ongepelde knoflooktenen op een bakplaatje bekleed met bakpapier circa 20 minuten op 180 graden Celsius. Pel en hak de geroosterde knoflooktenen fijn. Hak de peterselie en bieslook fijn.
    • 2. Meng het pakje boter met de gehakte knoflook, peterselie, bieslook, rasp van de citroenschil en een beetje zout en versgemalen peper.
    • 3. Bestrooi de biefstuk met een beetje zout en peper. Verwarm een koekenpan op hoog vuur. Schenk een beetje olie in de pan en bak de biefstukken circa 3 minuten aan één kant.
    • 4. Zet het vuur wat lager, draai de biefstukken om en bak nog circa 3 minuten. Voeg een klontje boter toe en roer de biefstuk door de smeltende boter.
    • 5. Haal het vlees uit de pan en leg op een bord met aluminiumfolie erover. Laat de biefstukken circa 5 minuten rusten. Snijd het vlees in 4 gelijke stukken. Serveer de boter erbij.

    Waardeer dit gerecht