boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Thaise wokschotel met pittige biefstukreepjes

    Maak eens een lekkere pittige Thaise wokschotel met biefstukreepjes.

    Instructies

    • 1. Snijd de biefstuk in smalle reepjes en de bosui in ringen. Hak de koriander en de pinda’s grof.
    • 2. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 3. Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een (wok)pan en bak de biefstukreepjes aan beide kanten 1 minuut. Voeg de Sriracha saus toe en verwarm kort mee. Haal de reepjes uit de pan en zet apart.
    • 4. Wok in dezelfde pan de roerbakgroenten 2 minuten. Voeg vervolgens de noedels, de sojasaus, de helft van de bosui en de koriander toe en meng door elkaar. Voeg tot slot de pittige biefstukreepjes toe.
    • 5. Verdeel de noedels over de borden en garneer met de taugé, de pinda’s en de overige koriander.
    • 6. Tip: Serveer met een partje limoen.

    Waardeer dit gerecht