boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Thaise beefsalade van Yvonne Koning

    Thaise beefsalade Yvonne Koning: “Ik heb deze salade ooit op een kookcursus gemaakt en vond hem heerlijk, vooral door het zure en het zoute, maar ook de pittige smaak. Ik maak ’m vaak als we een balansdag hebben.”

    TIP! Houd je van pittig? Verwijder dan niet de zaadlijsten en zaadjes uit de rode peper, maar snijd alles fijn.

    Instructies

    • 1. Kruid de biefstuk met peper en zout en bak ’m in een klontje boter zo’n twee tot drie minuten per kant. Leg de biefstuk op een voorverwarmd bord en dek af met aluminiumfolie.
    • 2. Snijd de groenten in stukjes en doe ze in een kom met de ijsbergsla. Maak in een ander kommetje een dressing van citroensap, olijfolie, suiker en een half rood pepertje. Vermeng de dressing met de salade en snijd de biefstuk in dunne plakjes. Leg de biefstuk bovenop de salade. Direct serveren.

    Waardeer dit gerecht