boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Stoofpotje à la Máxima

    Deze boterzachte stoofschotel heeft Tim (13) samen met zijn moeder bedacht. Met de Argentijnse chimichurrie-kruiden en de vrolijk gekleurde groenten heb je de charme van koningin Máxima op je bord.

    Instructies

    • 1. Snijd de runderlappen in blokjes van ongeveer 2 bij 2 cm. Wrijf ze in met de chimichurri-mix en een snufje zout en peper. Bestuif het vlees met bloem en laat dit - buiten de koelkast -even intrekken.
    • 2. Snijd ondertussen de ui, knoflook, tomaten, paprika’s en aubergine in stukjes.
    • 3. Verhit de boter en de olie in een braadpan en braad het vlees rondom bruin aan. Haal het vlees uit de pan en verpak het in aluminiumfolie.
    • 4. Fruit in dezelfde pan de ui en knoflook. Voeg de paprika’s en aubergine toe en bak ze kort.
    • 5. Voeg daarna de tomatenblokjes en tomatenpuree toe en warm 1 minuut op. Blus alles af met bouillon.
    • 6. Voeg het vlees toe en laat het gerecht ongeveer 3 uur stoven op laag vuur. Roer regelmatig even.
    • 7. Serveertip: lekker met verse koriander.

    Waardeer dit gerecht