boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Spruitjes met aardappelpuree en noten

    Instructies

    • 1. Schil de aardappels en snijd ze in stukjes
    • 2. Maak de spruiten schoon en snijd ze doormidden
    • 3. Hak de hazelnoten tot grove kruimels
    • 4. Verwarm de oven voor op 190 C
    • 5. Kook de aardappels gaar. Maak er met behulp van een stamper aardappelpuree van. Voeg tijdens het fijnmaken van de aardappels af en toe een scheutje warme melk toe
    • 6. Breng de puree op smaak met zout en peper
    • 7. Roer de fijngehakte selderij en mosterd door de puree
    • 8. Kook terwijl de aardappels koken de spruiten beetgaar
    • 9. Smeer een vuurvaste schaal in met de helft van de boter
    • 10. Schep de uitgelekte spruiten in de schaal en dek deze toe met de aardappelpuree die wordt bestrooid met hazelnootkruimels
    • 11. Leg hier en daar een klontje boter. Zet de schaal ongeveer 10 minuten in de oven

    Waardeer dit gerecht