boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Spinazie omeletten met een Italiaanse salade

    Maak eens een heerlijke Italiaanse salade met een spinazie omelet!

    Instructies

    • 1. Pel en pers de knoflook. Snijd de lente-ui in schuine ringen. Scheur de mozzarella en de Serrano ham in grove stukken.
    • 2. Kluts de eieren los en pureer met behulp van een staafmixer de knoflook, de helft van de spinazie en de helft van de basilicum erdoor. Roer vervolgens de helft van de lente-ui door het eimengsel.
    • 3. Verhit een scheutje olie in een koekenpannetje en schep met een soeplepel de hoeveelheid voor 1 omelet in het pannetje. Bak op middelhoog vuur totdat de bovenkant gaatjes krijgt, draai om en bak nog eens 3 minuten. Herhaal deze stap totdat het eimengsel op is.
    • 4. Meng ondertussen de overige spinazie met de overige lente-ui, de overige basilicum, de Serrano ham, de mozzarella, de balsamicoazijn en een scheutje olijfolie tot een frisse salade.
    • 5. Leg op elk bord een omelet, schep een flinke hoeveelheid salade over één helft en vouw de andere helft van de omelet er een klein beetje overheen.

    Waardeer dit gerecht