boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    SPIES VAN ROGGEBROOD, BLAUWE KAAS EN DRUIVEN

    Annemiek Swart (48) woont samen, heeft twee kids: “Persoonlijk vind ik witte druiven lekkerder dan rode. Zeker in combinatie met de blauwe kaas en het roggebrood. Het hapje ziet er leuk uit en smaakt fris door de combinatie van het zoute van de kaas met het friszoete van de druif. Ik combineer druiven vaker met kaas, maar dit is wel een heel feestelijk geheel.

    Instructies

    • 1. Snijd de kaas in tien plakjes.
    • 2. Snijd de roggebroodstukjes los van elkaar. Leg op elk stukje roggebrood een stukje blauwe kaas.
    • 3. Was de druiven, haal ze los van de tros. Steek er twee aan elke prikker en steek de prikker in de kaas.
    • 4. Tip! Heb je geen roggebrood of houd je er niet van, dan kun je ook een sneetje brood roosteren en in vieren snijden

    Waardeer dit gerecht