boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Spaghetti met gehaktballetjes, bladspinazie en Parmezaanse kaas

    Instructies

    • 1. Meng 200 gram rundergehakt met 1 ei en 3 verkruimelde beschuiten
    • 2. Rol ca. kleine 15 balletjes van het gehakt
    • 3. Bak de balletjes in 2 eetlepes Bertolli vloeibare margarine of Bertolli olijfolie in ca 5 minuten rondom bruin
    • 4. Voeg 150 gram verse bladspinazie toe en bak deze mee totdat alle spinazie geslonken is
    • 5. Voeg vervolgens Bertolli pastasaus kaas & basilicum toe en verwarm de saus 5 minuten op laag vuur
    • 6. Serveer de pastasaus over de gekookte spaghetti en garneer met geraspte Parmezaanse kaas

    Waardeer dit gerecht