boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Shakshuka met kidneybonen

    Een eenpansgerecht om blij van te worden: geen afwas en heel lekker gegeten!

    Instructies

    • 1. Verwijder de schil van de ui en de knoflooktenen en snijd fijn.
    • 2. Verhit de olijfolie in de hapjespan en fruit de ui en de knoflook in 2 a 3 minuten glazig.
    • 3. Maak laagjes in de hapjespan van de aardappelschijfjes en daaroverheen de tomaat.
    • 4. Verdeel na 5 minuten pruttelen de kidneybonen over de tomaat. Maak 4 kuiltjes in het gerecht en breek in elk kuitje een ei.
    • 5. Verdeel de oregano en de chilivlokken over de pan en breng op smaak met zout. Doe de deksel op de hapjespan en laat de eieren in 10-12 minuten gaar pocheren.
    • 6. Serveer de hapjespan met de shakshuka op tafel. Schep op ieder bord een flinke schep met een ei.

    Waardeer dit gerecht