boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Schuimige briesoep van Wendy Dekker

    Vis moet zwemmen… en dat kan prima in de briesoep van Wendy Dekker!

    Instructies

    • 1. Maak de ui schoon en snijd hem in grove stukken
    • 2. Doe hetzelfde met de paksoi, deze wel eerst even spoelen onder de kraan
    • 3. De knoflookteentjes schoonmaken
    • 4. De ui op een laag vuur aanzetten met de olijfolie, tot deze glazig is
    • 5. Knoflook erbij
    • 6. Nu het druivensap in de pan
    • 7. Ondertussen alvast de brie in stukken snijden. Hoeft niet zo klein
    • 8. Tijd voor de melk, bij het briesel
    • 9. Even warm laten worden
    • 10. De paksoi kan gewokt of gebakken worden in een lepeltje olie. Een minuut of 2,3 moet genoeg zijn
    • 11. Pureer nu de soep, waarna de room er ook bij gepureerd kan worden
    • 12. Voeg de peterselie, de bieslook en de peper toe
    • 13. Leg de garnalen en de paksoi in een kom en giet de soep eroverheen

    Voedingswaarde

    • 465 kcal

    • 30 vet (g)

    • 22 koolhydraten (g)

    • 26 eiwit (g)

    Waardeer dit gerecht