boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Saucijzenbroodjes met verborgen groenten van Marleen de Veij

    Marleen de Veij weet hoe je lekkere én gezonde hapjes maakt. Deze kleine saucijzenbroodjes zitten boordevol vitamines!

    TIP! Je kunt de broodjes ook invriezen voordat je ze in de oven doet. Bak ze 10 minuten langer als je ze in bevroren toestand in de oven doet.

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng het gehakt, de wortel, de courgette, de kruiden en de worcestersaus.
    • 2. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 3 lange stroken van elk 24 bij 10 cm. Verdeel de vulling over de stroken bladerdeeg. Maak er een lange rij van in het midden van de strook. Smeer het deeg in met het losgeklopte ei.
    • 3. Wikkel het deeg goed strak om de vulling en plak de uiteinden aan elkaar. Leg de rollen met de naad naar beneden, zodat deze niet los kan springen tijdens het bakken. Snijd de rol in 8 gelijke stukjes en bestrijk ze allemaal met het overige ei.
    • 4. Leg ze op een vel bakpapier op de bakplaat en doe ze in de oven. Bak de broodjes in 20 à 25 minuten goudbruin.

    Waardeer dit gerecht