boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Salade met gepocheerde zalmfilet en sinaasappeldressing

    Instructies

    • 1. Snijd de zalmfilet in brede repen
    • 2. Breng in een lage pan de bouillon en wijn tegen de kook aan. Leg de vis met een schuimspaan in de pan en pocheer de zalm circa 6 minuten
    • 3. Bewaar 2 eetlepels van het pocheervocht
    • 4. Schep de vis uit de pan op keukenpapier
    • 5. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin
    • 6. Besprenkel de avocado met citroensap
    • 7. Verdeel de sla over 4 borden. Schik de zalm en avocado erop
    • 8. Meng de ingredienten voor de dressing
    • 9. Schep er 2 eetlepels pocheervocht bij
    • 10. Sprenkel de dressing over de salade. Bestrooi het gerecht met de pijnboompitten

    Voedingswaarde

    • 22 eiwit (g)

    • 6 koolhydraten (g)

    • 37 vet (g)

    • 445 kcal

    Waardeer dit gerecht