boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Runderstoofpotje met kastanjechampignons en geroosterde herfstgroente

    Geniet van heerlijke herfstsmaken met dit eenvoudige stoofpotje.

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de pastinaak in grove repen en de champignons in parten.
    • 2. Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en fruit de ui samen met de knoflook en de helft van de tijm. Voeg de blokjes rund en de champignons toe en bak in 4 minuten rondom goudbruin.
    • 3. Blus af met het bier en de runderfond en draai het vuur laag. Voeg de laurier, de ontbijtkoek en de kruidnagel toe en laat het geheel 2,5 uur stoven.
    • 4. Verdeel de bospeen en de pastinaak over een bakplaat met bakpapier, bestrijk met de resterende olijfolie en verdeel er wat tijm overheen. Rooster de groenten in 30 minuten gaar.
    • 5. Verdeel de stoof over de borden en serveer met de geroosterde herfstgroenten.
    • 6. Tip! Ook heerlijk: doe er gebakken spekblokjes doorheen!

    Waardeer dit gerecht