boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Roerei met zalm

    Instructies

    • 1. Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 2. Breek de eieren in een ruime kom. Verdun de eieren met melk, dit maakt de roereieren zachter. Gebruik ongeveer 1 eetlepel melk (15 ml) per ei.
    • 3. Klop de eieren met een garde tot ze goed gemengd zijn. Voeg nog geen zout toe, dit kan de eieren wat taai maken.
    • 4. Verhit een koekenpan op medium vuur. Smelt een klontje boter in de pan om een wat romigere smaak aan de eieren te geven. Schenk het eimengsel in de pan zodra de boter begint te bubbelen. Zet het vuur meteen naar middel laag. Roer nog niet, je wilt de eieren eerst iets steviger laten worden.
    • 5. Bestrooi het eimengsel met zout en peper naar smaak. Nu voeg je de geraspte ui toe. Gebruik een pollepel om de eieren vanaf de rand naar het midden te bewegen. Blijf je pollepel over de bodem van de pan schrapen zodat de eieren in beweging blijven terwijl ze gaar worden.
    • 6. Als de eieren net niet meer vloeibaar zijn, schraap dan voorzichtig het ei naar het midden van de pan. Zet het vuur uit, maar laat de pan op het vuur staan. De roereieren blijven nog nagaren door de warmte van de pan en de eieren zelf.
    • 7. Haal de zalm uit de verpakking en verdeel over de borden. Schep het roerei erbij en serveer met een afbakbroodje.

    Waardeer dit gerecht