boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Pompoensoep met anijshagel van Wendy Dekker

    Deze pompoensoep van Wendy Dekker geef je een extra draai met jawel: anijshagel!

    Instructies

    • 1. Maak de ui schoon, grove stukken. En de knoflook
    • 2. Fruit de ui in de olie, en even later de knoflook erbij
    • 3. De pompoen, de 5-spices kruiden, de bouillon, anijshagel, kaneel en citroensap laten garen
    • 4. Let wel: de pompoen moet onderstaan! Zo niet, voeg water toe
    • 5. Laat een half uurtje op het vuur doorgaren
    • 6. Pureren met de staafmixer

    Voedingswaarde

    • 95 kcal

    • 3 vet (g)

    • 14 koolhydraten (g)

    • 2 eiwit (g)

    Waardeer dit gerecht