boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Pompoenbrownies van Astrid

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Roer de pompoenpuree en de melk met een garde tot een egaal mengsel.
    • 2. Mix in een andere kom bloem, zout, kaneel, nootmuskaat, bakpoeder en baksoda. Klop met de mixer in een derde kom 120 gram roomboter en de suiker tot een zachte substantie.
    • 3. Mix geleidelijk de eieren, het pompoen/melkmengsel en de droge ingrediënten en laat de mixer even op de hoogste stand mixen.
    • 4. Bekleed een ovenschaal met bakpapier of vet de schaal in. Bak het pompoenmengsel ongeveer 35 minuten. De brownies moeten een beetje terugveren als je erop drukt. Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
    • 5. Mix de rest van de boter, de cream cheese en een snufje zout tot een luchtige mix. Zet de mixer lager en voeg langzaam de gezeefde poedersuiker toe.
    • 6. Mix tot een glad beslag. Smeer in een dikke laag van 1,5 centimeter op de pompoenbrownies en snijd ze in stukken.

    Waardeer dit gerecht