boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Pastasalade met rucola-notenpesto

    Instructies

    • 1. Kook de pasta met het bouillontablet en een scheutje olijfolie in het kookvocht in 8-10 minuten (zie aanwijzing op de verpakking) beetgaar
    • 2. Giet de pasta af en spoel er koud water over
    • 3. Halveer de paprika en snijd deze zonder zaadjes in blokjes
    • 4. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes, de uitjes in ringetjes
    • 5. Maak de rucola-notenpesto door de rucola met de staafmixer of in een keukenmachine te pureren
    • 6. Voeg de pijnboompitten, noten en gepelde knoflook toe, giet de olie en bouillon erbij en vorm er een puree van.
    • 7. Voeg daarna de kaas toe
    • 8. Meng de paprikablokjes, tomatenreepjes en uitjes door de pasta
    • 9. Schep de rucola-notenpesto op de pasta en meng deze er luchtig door

    Voedingswaarde

    • 23 eiwit (g)

    • 79 koolhydraten (g)

    • 26 vet (g)

    • 6 kcal

    Waardeer dit gerecht