boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Paneermeel de luxe van Lucy Kortram

    Gewoon paneermeel is ook maar zo gewoon. Maak daarom extra lekker paneermeel met verschillende soorten brood, naar recept van Kliekjeskoningin Lucy Kortram.

    Instructies

    • 1. Stop verschillende soorten broodrestjes in de diepvries in een Lock & Lock bewaardoos.
    • 2. ls de doos helemaal vol zit, haal je de bewaardoos eruit en laat je het brood ontdooien.
    • 3. Verwarm de oven voor op 120 graden Celsius.
    • 4. Leg het ontdooide brood op een vel bakpapier en laat het in de voorverwarmde oven circa een uur bakken.
    • 5. Haal het brood eruit en laat het afkoelen.
    • 6. Stamp of maal het fijn.
    • 7. Het paneermeel smaakt nu al zeer smaakvol door de verschillende broodsoorten.
    • 8. Je maakt het extra lekker door gemalen pinda’s of amandelen, gedroogde tijm, rauw sesamzaad of gedroogde tarwekiemen eraan toe te voegen.
    • 9. Het smaakvolle paneermeel maakt gehaktballen extra lekker of zorgt voor een lekker korstlaagje op de aardappelpuree.

    Waardeer dit gerecht