boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Paksoi met speculaaskruiden van Vivian Acquah

    Vivian Acquah: “Ik probeer saaie groentesoorten een beetje sexy te maken met verrassende combinaties. Ik ben namelijk een échte groente-fan en door te variëren, gaat het nooit vervelen. Paksoi wok ik graag zodat het een beetje knapperig blijft. Ik eet het meerdere keren per maand.”

    Meer weten? vivalavive.com

     

    Instructies

    • 1. Snijd het kontje van de paksoi en snijd de rest in kleine stukjes. Snijd de paprika in blokjes.
    • 2. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook, chilipepers en het gemberpoeder op een zacht vuurtje. Roer totdat de ui zacht en bruin is geworden.
    • 3. Voeg nu de speculaaskruiden, de paksoi, paprika en wat water toe. Laat het 10 tot 15 minuten pruttelen. Roer af en toe en voeg, indien nodig, een klein scheutje water toe.
    • 4. Maak ondertussen de rijst (of quinoa) klaar zoals staat beschreven op de verpakking. Serveer de groenten met de rijst.

    Waardeer dit gerecht