boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Pad Thai

    Voor een Thaise maaltijd hoef je niet lang in de keuken te staan. Geniet van deze vaste prak van Leonie Pluyter!

    Instructies

    • 1. Kook de sperziebonen kort en spoel ze af met koud water.
    • 2. Maak de rijstnoedels klaar zoals staat omschreven op de verpakking. Laat de noedels niet te lang koken, anders worden ze plakkerig.
    • 3. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak de chilipeper, knoflook, gember en lente-uitjes op hoog vuur tot ze zacht zijn. Bak de kip mee en voeg daarna de sperziebonen, de helft van pinda’s en de noedels toe.
    • 4. Duw het gerecht naar één kant. Giet een flinke eetlepel olie aan de andere kant van de wok en roer hierin het ei door terwijl het gaart. Als het ei gestold is, roer dan alles door elkaar.
    • 5. Maak het gerecht af met het limoensap en de vis- en sojasaus. Verdeel de pad Thai over de borden en bestrooi met de rest van de pinda’s en eventueel met grofgesneden koriander.

    Waardeer dit gerecht