boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Oosterse carpaccio van René Pluijm

    Eigenlijk hoef je aan de carpaccio van Coop niets te doen, zo lekker is hij. René Pluijm geeft er een voorzichtig oosters tintje aan.

    Instructies

    • 1. Verwarm een laagje olie in een pan en frituur de plakjes knoflook een minuut. Hierdoor wordt de knoflook knapperig en de smaak subtieler.
    • 2. Laat de schijfjes uitlekken op keukenpapier.
    • 3. Verdeel de carpaccio over de borden.
    • 4. Rasp er wat gember over en bedruppel met limoensap.
    • 5. Verdeel de paprikareepjes en de bosuitjes over de borden.
    • 6. Meng het 5-kruidenpoeder met de ketjap en de sesamolie en sprenkel dit ook over de carpaccio.
    • 7. Voeg tot slot de geroosterde sesamzaadjes, de knoflookschijfjes, een handje ijsbergsla en een paar takjes verse koriander toe.

    Waardeer dit gerecht