boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Naanbroodpizza met buffelmozzarella en een frisse salade

    Varieer eens lekker op zijn Italiaans met naanbroodpizza,  buffelmozzarella en een frisse salade.

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
    • 2. Scheur de mozzarella in stukken, halveer de cherrytomaten en maak slierten van de courgette met een Spirelli of kaasschaaf. Hak de pistachenootjes grof.
    • 3. Meng de pesto met de ricotta en besmeer de naanbroden hiermee. Verdeel de helft van de courgette over de pizza en bak 8 minuten in de oven.
    • 4. Meng de cherrytomaten, de pistachenoten en de courgette door de sla en breng op smaak met de balsamico.
    • 5. Verdeel zodra de naanbroodpizza’s klaar zijn de mozzarella erover en garneer met de overige pistachenootjes en chilivlokken.

    Waardeer dit gerecht