boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Lauwwarme salade met sticky zalm

    Onze voorjaarsgroenten schreeuwen om een salade. Met deze zalmversie maak je er een vullend geheel van.

    Instructies

    • 1. Was de sla. Rasp de schil van de citroen en bewaar dit voor de marinade. Verwijder hierna de rest van de citroenschil tot aan het vruchtvlees, snijd de partjes uit en vang 1 eetlepel citroensap op.
    • 2. Meng de zalm voorzichtig in een kop met de honing, citroenrasp en 2 eetlepels olie. Verhit een anti-aanbak koekenpan op medium hoog vuur. Bak de zalm afhankelijk van de dikte 2 à 3 minuten per kant.
    • 3. Haal de zalm uit de pan en laat deze tot kamertemperatuur afkoelen en snijd in plakken. Snijd ondertussen de radijsjes in dunne plakjes en avocado in plakken.
    • 4. Meng het citroensap met 2 eetlepels olie in een grote kom en breng op smaak met een snufje peper en zout en wat suiker.
    • 5. Hussel de partjes citroen, radijs en avocado door de dressing. Verdeel de sla over de borden, verdeel de zalm hierover en de dressing. Deze salade smaakt lekker met knapperige sesamcrackers.
    • 6. Tip! Meng verse dille door de dressing

    Waardeer dit gerecht