boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Kerrieboontjes

    De zachte kerriesmaak verveelt nooit, daarom kookt Mirjam dit iedere twee weken wel.

    Instructies

    • 1. Zet een pan water op en kook hierin de rijst volgens de omschrijving op de verpakking.
    • 2. Zet ook een pan water op voor de sperziebonen en kook ze kort, tot ze beetgaar zijn.
    • 3. Smelt het klontje boter in een braadpan of wok en bak de uien aan.
    • 4. Voeg na 5 minuten knoflook, gehakt en kerriepoeder toe en bak het vlees rul. Voeg daarna de stukjes appel, crème fraîche en abrikozen toe. Laat sudderen tot de appel zacht is.
    • 5. Roer de sperziebonen erdoor en serveer de saus met de rijst. Lekker met een frisse komkommersalade.

    Waardeer dit gerecht