boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Italiaanse stamppot van Prisca Dekker

    Stamppot kan best wanneer je op de lijn wil letten, zo bewijst deze Italiaanse variant van Prisca Dekker.

    Prisca: “Ik ga graag op vakantie en geniet van de buitenlandse keuken. Als de vakantie voorbij is en de winter aanbreekt, stop ik die buitenlandse smaken ook graag in Hollandse, winterse gerechten.”

    Instructies

    • 1. Kook de boerenkool met de aardappels in 15 minuten gaar in een pan water.
    • 2. Snijd de salami in blokjes en bak ze in de olie rondom bruin.
    • 3. Voeg de Italiaanse kruiden toe en zet het vuur uit.
    • 4. Giet de aardappels af en maak er met de melk een puree van.
    • 5. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en roer ze door de stamppot.
    • 6. Breng op smaak met zout en peper en schep de rundersalami erdoor.

    Waardeer dit gerecht