boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Haringsalade van Jos Wolff

    Jos Wolff, hobbykok en voormalig Prins Carnaval van Venlo uit 1967, is gek op haringsalade. Hij weet als geen ander hoe hij deze lekkernij moet maken. Zijn passie startte in de jaren ’50 toen hij eens drie kilo haringsalade in z’n eentje maakte.

    “Dit recept is op geheel democratische wijze ontstaan. Ieder jaar werden de verzoekjes serieus genomen, wat heeft geleid tot deze pérfecte haringsalade.” Jos is er midden jaren ’80 mee gestopt, omdat het te veel werd. De traditie stopt echter niet. Ieder jaar nog wordt er nog op woensdag in de Venlose kroegen haringsalade gegeten.

     

    Instructies

    • 1. Snijd alle ingrediënten fijn en meng alles door elkaar.
    • 2. Maak de salade een dag van te voren zodat de smaken goed in elkaar trekken.
    • 3. Voeg de volgende dag eventueel nog wat mayonaise of augurkenvocht toe.

    Waardeer dit gerecht