boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Hamburger Italiano van Karin Behrendt

    Karin Behrendt deelde haar hamburger met een Italiaans tintje op keukentafel.nl en won er een prijs mee!

    “Dit recept is ontstaan tijdens het opruimen van de koelkast. Ik kwam zoveel lekkere restanten tegen en met een beetje fantasie werden dat deze Italiaanse hamburgers. De tapenade neemt eigenlijk de plaats van een traditionele burgersaus in. Een saus is dan ook niet nodig, want de burgers hebben van zichzelf voldoende smaak. Hij kan op de barbecue bereid worden, maar afgelopen winter hebben we hem gewoon in de pan gebakken en dat smaakt eigenlijk ook prima.”

    Instructies

    • 1. Bak de hamburgers op de barbecue of in de pan in de boter.
    • 2. Rooster in een andere pan de geschaafde amandelen zodat ze een beetje kleur krijgen.
    • 3. Halveer de Italiaanse bollen en besmeer beide snijvlakken met de tapenade.
    • 4. Beleg een zijde met een beetje rucola, een paar plakjes tomaat en een halve eetlepel geschaafde amandelen per broodje en leg hier de hamburger bovenop.
    • 5. Bestrooi de hamburger met de geraspte kaas.

    Waardeer dit gerecht