boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Gevulde puntpaprika met kip en gorgonzola

    Een heerlijk en simpel hoofdgerecht, dat je ook zonder rijst kunt eten als lunchgerecht.

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven op 200 graden Celsius op de grillstand.
    • 2. Snijd de puntpaprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Bestrijk de puntpaprika’s met wat olie, verwarm een grillpan en grill de paprika’s 3 minuten in de pan.
    • 3. Snijd de bosuitjes in ringen en pers de 2 tenen knoflook uit. Bak ze zachtjes aan in een pan. Snijd de kippendijen in kleine stukjes en voeg bij het mengsel.
    • 4. Voeg de spinazie in delen bij de kip, totdat de groente licht is geslonken. Snijd de gorgonzola in kleine stukjes en meng door het geheel, totdat de kaas begint te smelten. Breng de vulling op smaak met zout en peper en haal het uit de pan.
    • 5. Leg de paprika’s op een bakplaat of ovenschaal en vul ze met de vulling. Garneer met wat extra gorgonzola.
    • 6. Zet de bakplaat in de oven en gril de paprika’s totdat de kaas is gesmolten. Serveer per persoon 2 halve puntpaprika’s, met een knapperig stuk stokbrood

    Waardeer dit gerecht