boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Gegrilde vis met pesto

    Pesto uit Genova, ham uit Parma. Italiaanser wordt het bijna niet op je bord, met dit zonnige grillgerecht.

    Instructies

    • 1. Was de kabeljauw, dep ’m droog en snijd ’m in 4 delen.
    • 2. Leg op een stuk vershoudfolie 2 plakken ham en laat ze elkaar iets overlappen. Smeer er een halve eetlepel pesto op.
    • 3. Leg de kabeljauw erop. Rol de ham voorzichtig om de vis en wikkel de folie eromheen. Leg de pakketjes tien minuten in de vriezer om op te stijven.
    • 4. Gril de vis in een grillpan met olijfolie in tien minuten gaar. Keer halverwege.
    • 5. Lekker met een frisse salade van tomaten, rode ui, basilicum en een scheutje olijfolie.

    Waardeer dit gerecht