boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Gegrilde ananas, naar idee van Tamara

    De gegrilde ananas van Tamara van Bodegom (36) uit Nijverdal is een heerlijk en gezond zoethoudertje voor de kinderen!

    Tamara: “Door het grillen wordt de ananas heerlijk zoet. Al mijn kinderen, zelfs de kieskeurige eter, smullen ervan. Het recept komt uit een oud barbecuekookboek. Daaruit maakten we een recept met groenten en ananas aan een spies. De ananas was zó lekker, dat we de groenten weglaten en alleen de ananas grillen.”

    Instructies

    • 1. Snijd de ananas in de lengte in parten met het blad. Verwijder de harde kern.
    • 2. Gril de ananas op het rooster, dat mag direct boven de hitte, maar zorg er dan wel voor dat de bladeren er niet pal boven liggen. Er wel even bij blijven en regelmatig draaien.
    • 3. Na ongeveer 8 minuten zijn de parten zacht.

    Waardeer dit gerecht