boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Fruitige ontbijttaartjes

    Ochtenden zijn zoveel leuker als je ze begint met een taartje! Elk seizoen kun je ander fruit gebruiken en zo gaat dit ontbijttaartje nooit vervelen. 

     

    Instructies

    • 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet vier tartelettevormpjes (Ø 10 cm) in.
    • 2. Maal de zonnebloempitten fijn in de keukenmachine en maal ze daarna samen met de ahornsiroop, banaan en kaneel tot een smeuïg papje. Schep de havervlokken er doorheen en meng goed.
    • 3. Verdeel het mengsel over de tartelettevormpjes en druk het stevig aan. Het mengsel is wat plakkerig, dus eventueel helpt het om je handen vooraf nat te maken. Bak de taartjes in 20-25 minuten af.
    • 4. Laat de taartjes volledig afkoelen zodat ze lekker knapperig worden.
    • 5. Schep drie eetlepels (kokos)yoghurt in elk taartje en top ze af met vers fruit. Je kunt de bakjes vooraf maken, zodat je ze ’s morgens alleen nog maar hoeft te vullen. Ze zijn zelf vier dagen houdbaar als je ze luchtdicht (zonder vulling) verpakt.

    Waardeer dit gerecht