boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Wat eten we vandaag: Kabeljauwfilet met doperwten, wortelen en gekruide aardappelpartjes

    Vandaag eten we kabeljauwfilet met doperwten, wortelen en gekruide aardappelpartjes.

    Instructies

    • 1. Verhit een koekenpan met 2 eetlepels olie en bak de aardappelpartjes 8 - 10 minuten rondom goudbruin.
    • 2. Verdeel de kabeljauwfilet in 4 gelijke stukken. Verhit vervolgens in een tweede pan 2 eetlepels olie en een klontje boter en bak de kabeljauwfilet in 8 minuten rondom gaar. Breng op smaak met peper en zout.
    • 3. Verwarm in een pan de doperwtjes en wortelen. Laat het niet koken en giet de groente af na het verwarmen.
    • 4. Verdeel de kabeljauwfilet met de aardappelpartjes, erwtjes en wortelen over de borden en serveer met de appelmoes.

    Waardeer dit gerecht