boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Wat eten we vandaag: Broccoli met kipschnitzel, aardappelschijfjes en kaassaus

    Vandaag eten we lekker Hollands: broccoli met kipschnitzel, aardappelschijfjes en kaassaus. 

    Instructies

    • 1. Breng een pan water aan de kook.
    • 2. Snijd de broccoli in roosjes en kook deze 6-8 minuten.
    • 3. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 10-12 minuten rondom goudbruin en gaar.
    • 4. Verhit opnieuw een koekenpan met een scheutje olie en bak de kipschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 5. Voeg ondertussen de mix voor de kaassaus samen met 250 ml koud water in een pan. Breng al roerende met een garde aan de kook en laat de saus enkele minuten doorkoken.
    • 6. Verdeel de broccoli samen met de aardappelschijfjes, de kipschnitzels en de kaassaus over de borden.
    • 7. Eet smakelijk!

    Waardeer dit gerecht