boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Wat eten we vandaag: Boerenkoolstamppot met worst

    Vandaag eten we Hollandse pot: boerenkoolstamppot met worst!

    Instructies

    • 1. Breng een grote pan met water en een snuf zout aan de kook.
 Kook de stamppotaardappelen met de boerenkool 18 minuten. Giet af en bewaar beiden in de pan. 

    • 2. Verwarm ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een koekenpan zonder olie en bak de julienne spekreepjes in 6 minuten rondom krokant.

    • 3. Stamp de aardappelen samen met de boerenkool met een aardappelstamper fijn. Voeg een klontje boter toe en roer tot een romige stamppot. Breng op smaak met zout en peper.

    • 4. Bereid vervolgens de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 Verdeel de boerenkoolstamppot over de borden en serveer met de rookworst, de uitgebakken spekreepjes en de jus.


    Waardeer dit gerecht