boodschappenlijst
Je hebt nog geen artikelen aan je boodschappenlijstje toegevoegd
    Let op: Dit is geen online bestelling.
    Sending Message

    Wat eten we vandaag: Asperges met ham

    Het witte goud is weer volop verkrijgbaar. Daarom eten we deze week: asperges met ham!
    Tip! Dit gerecht is ook erg lekker met gekookte aspergeaardappelen en een glaasje Erben Riesling of Spätlese!

    Instructies

    • 1. Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant af. Leg de asperges in een pan en voeg een laagje water toe. Breng aan de kook en laat 5 minuten koken. Laat de asperges nog 10 minuten in het warme kookvocht garen. Giet het kookvocht af en laat de asperges uitlekken.
    • 2. Breng in een pan een ruime hoeveelheid water aan de kook. Kook hierin de eieren in 7 minuten hard. Schrik ze vervolgens af in stromend koud water en pel ze.
    • 3. Bereid de mix voor aspergesaus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
    • 4. Serveer de asperges met de saus, eieren en authentieke achterham. Eet smakelijk!

    Waardeer dit gerecht